VERTIKALT SYSTEM

VERTIKALT SYSTEM

Det mest populære er kanskje det vertikale divisjonssystemet.

 Festemetoden til ALUCOBOND TRAY (Hooked on Bolts) -systemet fra produsenten av komposittmaterialer i aluminium er den beste måten å oppfylle det arkitektoniske estetiske kravet til den skjulte festingen.

Systemet består av braketter og en U-formet profil holdt i dem, der rustfrie stålstenger settes inn under klargjøring av profilene, som er festet med spesielle “stjernelåser” som lar stengene bevege seg. På denne måten har rammen frihet til å bevege seg under høy vind- eller varmebelastning uten å forårsake systemspenning og deformasjon.

Prinsippet om å henge / fikse kassettene er et frest “øre” i kassettens bretter. Når kassetten plasseres på stengene, kan kassetten bevege seg fritt under utvidelse ved hjelp av bevegelige stenger.

Maksimal kassett størrelse, Høyden på “ørene”, antall og typer innsatser for stivhet og ekstra forsterkning velges i henhold til rapporten fra det statiske beregningsprogrammet, med tanke på gitt vindbelastning og arkitektoniske størrelser på kassettene. Uansett hvilken type de er, kan 1,20 * 4,50 meter stor kassett, henges med en belastning på til og med 2,6-3,0 kN.